Mijn eerste post

Hallo! En welkom op mijn (eerste) Blog.

Je zal hier nog niet al te veel blogposts zien staan. Maar uiteraard komt daar na een tijdje wel verandering in. Geef me even. Deze pagina moet nog groeien, en ik ook :).

Wat kan je hier in de toekomst terugvinden?
Je zal hier voornamelijk informatie over katten(gedrag) tegenkomen. Tips en tricks om het leven van je kat net dat tikkeltje aangenamer te maken. Misschien kom je wel zaken te weten die je helemaal nog niet wist. Of worden je vermoedens over hoe je schoottijger nu écht denkt wel bevestigd.

Ook mag je meekijken in het leven van onze kater, Beer. Zijn kuren, grappige momenten, of hoe de introductie met ons nieuwe gezinslid Lusi zal lopen. Je mag er allemaal van meegenieten. Want waar ik écht helemaal van overtuigd ben is dat dieren nu eenmaal vreugde en geluk in ons leven brengen.

Veel leesplezier!

Liefs
Sarah

Sarah Van Loock